Polytronicin porukka kävi tutustumassa alan kuulumisiin ja hypistelemässä uusimpia innovaatioita IADD-messuilla Chicagossa. Useampipäiväiset messut ovat aina fyysisesti raskas, mutta kokemuksena antoisa tilaisuus. Tälläkään kertaa emme palanneet tyhjin käsin vaan syyskuussa otettiin käyttöön messuilta bongaamamme veitsikäyttöinen BCSI CombiPro DS-500 kumileikkuri.

Tämä uusi laite auttaa meitä tasoittamaan ruuhkahuippujen kuormitusta ja toimii samalla vesileikkurimme back-uppina. CombiPro DS-500 kumileikkurin hankinnan myötä Polytronic on saanut päätökseen viimeiset kolme vuotta kestäneen projektin, jonka aikana olemme hankkineet jokaiselle tuotantokäytössä olevalle laitteellemme varalaitteen. Tämä tarkoittaa sitä, että toimitusvarmuutemme on käytännössä sata prosenttia, eikä huoltokatkoksia tai laitteiston korjauksista johtuvia seisokkeja synny. Pystymme siis jatkossakin pitämään yllä samaa toiminnan tasoa ja nopeutta, josta Polytronic on tunnettu.

Samaan aikaan, kun tuotantokoneistoa on uusittu ja hankittu varalaitteita, olemme myös panostaneet IT-puolelle. Satsasimme merkittävästi palvelinlaitteiston ja varmuuskopiointijärjestelmän uusimiseen. Kun varmuuskopiointi on kunnossa ja jokaiselle tuotannon laitteelle on varalaite, nukkuu Polytronicin väki yönsä huomattavasti levollisemmin. Nyt tiedämme että yritys on varautunut laitteiston rikkoutumiseen ja huoltoihin, eivätkä omat ja asiakkaidemme tärkeät tiedot katoa, vaikka joku bitti menisikin vinoon.

IT-laitteiston päivityksen yhteydessä hankimme Impact CAD ohjemiston uusimmat versiot. Alan huippuna pidetty Impact CAD auttaa meitä jatkossa automatisoimaan työkalusuunnitteluamme ja antaa kestävän pohjan hallinnalle. Lisäksi se tulee mahdollistamaan jatkossa vieläkin saumattomamman yhteistyön Polytronicin ja asiakkaittemme välillä. Tästä tulemme tiedottamaan jatkossa vielä tarkemmin.